Bob Spies – Vegro

Bob Spies is productspecialist bij Vegro Expertisecentrum Hulpmiddelen. Vegro levert hulpmiddelen aan consumenten via hun website en winkels. Daarnaast leveren zij ook aan de zakelijke markt. Bob is productspecialist voor de zakelijke markt en adviseert klanten over hulpmiddelen.

Vegro verkoopt de producten van Immedia nu al zo’n 3 jaar en ze zijn erg tevreden. “Voor ons is het belangrijk dat het product goed is. Maar wat we ook heel belangrijk vinden is dat het product iets toevoegt aan het verminderen van de fysieke belasting van de zorgverlener. Daarnaast zijn onze klanten ook heel tevreden. Ze merken dat het bijdraagt in het verminderen van de fysieke belasting en het verplaatsen van cliënten in bed wordt een stuk gemakkelijker.

Kennis over product is belangrijk

Het is wel belangrijk dat de zorgverleners goed weten hoe zij het product moeten gebruiken. Daarom doen wij vaak een demo bij de klant op locatie, samen met een adviseur van Etac R82. Het is niet ingewikkeld, maar iedereen moet wel begrijpen hoe het precies werkt. Daarom is de instructie zo belangrijk. Door de producten op de juiste manier en in de juiste situatie in te zetten wordt de transfer gemakkelijker. Wij hebben ook enkele workshops gegeven bij onze klanten met medewerking van Ole Lindahl Thy (Etac international Transfer education team). De klant werd daar heel enthousiast van. Ole is een echte productspecialist, hij heeft heel veel kennis. Ik denk dat het gebruik van de producten daardoor ook meer is gaan leven binnen de organisatie. De zorgverleners zijn er echt proactief mee aan de slag gegaan en staan achter het product.

Ik geef de producten van Immedia zeker een 9! Het doet heel veel voor de fysieke belasting en zorgt ervoor dat de zorgverlener zo lang mogelijk kan werken. Daarnaast is het ook voor de cliënt prettiger, dat is ook een groot voordeel.”

Heeft u ook belang bij een demonstratie van de producten van Immedia? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vraag adviesgesprek aan

Plan een afspraak (op afstand) of vraag direct een demo van onze producten aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download onze brochure

Benieuwd naar al onze producten? Download dan nu de brochure.

Meer weten over onze glijlakens? Ontdek alle eigenschappen, voordelen en verschillende glijlakens. Download vandaag nog onze brochure voor alle details!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.