Nick van den Nieuwenhof – Vivium Zorggroep

Nick van den Nieuwenhof is oefentherapeut Mensendieck bij Vivium Zorggroep. Vivium Zorggroep is zorgspecialist in de regio Gooi en Vechtstreek en Amsterdam-Zuid.

“Ik werk nu ongeveer een jaar met de producten van Immedia. Ik ben er mee in aanraking gekomen doordat mijn collega’s deze producten al langere tijd gebruikten. Door hen ben ik het ook gaan gebruiken en ik ben er heel tevreden over. Het is gemakkelijk hanteerbaar, maar ook gemakkelijk over te dragen aan de zorgprofessionals. Het is een ideale uitkomst voor passieve bewoners.

Voorbeeld Immedia

Ik kan een mooi voorbeeld geven waarin de producten van Immedia uitkomst bieden. Een van onze cliënten had zijn schouderkop gebroken. Daardoor kon hij niet verplaatsen in bed en was het voor het verzorgend personeel erg zwaar om meneer te helpen met ADL zorg. Door Immedia kon meneer zich gemakkelijker verplaatsen in bed. Zo kostte het de zorg minimale inspanning!

Als ik de producten van Immedia een cijfer moet geven is dat zeker een 10! Ik raad al mijn collega’s, maar ook anderen aan om dit in te zetten. Ik merk dat het gemakkelijk is om te gebruiken en het daardoor minimale inspanning van de verzorger vraagt.”

Heeft u ook belang bij een demonstratie van de producten van Immedia? Of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op.

Vraag adviesgesprek aan

Plan een afspraak (op afstand) of vraag direct een demo van onze producten aan.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Download onze brochure

Benieuwd naar al onze producten? Download dan nu de brochure.

Meer weten over onze glijlakens? Ontdek alle eigenschappen, voordelen en verschillende glijlakens. Download vandaag nog onze brochure voor alle details!

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.